Incinerator model A850

Specificatii A850.

Incinerator cu utilizări multiple - recomandat pentru ferme, abatoare și carmangerii. Incineratoarele noastre sunt proiectate pentru a funcționa cu un consum scăzut de combustibil, oferind rate de ardere foarte mari. Toate incineratoarele sunt construite din oţel de calitate superioară şi sunt capitonate cu izolaţie refractară.

Modelul A850.INCINER8 este prezent în România prin unicul distribuitor, compania PAMMALL, membră a grupului de firme AQUA. Ne mândrim cu produse de cea mai bună calitate, service şi consultanţă de nivel înalt.

Modelul A850

Incineratorul A850 este un incinerator de capacitate medie, având o cameră de ardere cu un volum de 0,75 m3. Rata de incinerare orară este de aprox. 45 kg. Incineratorul este construit din oţel aluminizat durabil, iar camera de ardere este capitonată cu ciment refractar dens, care îi conferă o izolaţie termică excelentă. Încărcarea deşeurilor se face vertical, prevenindu-se astfel scurgerile.

Modelul A850 este prevăzut cu uşă frontală pentru eliminarea cenuşii. Designul inovator al camerei de ardere asigură tratamentul termic al gazelor înainte ca acestea să fie eliminate.

Instalarea şi punerea în funcţiune sunt realizate de personalul nostru. Costurile de operare şi întreţinere sunt cele mai mici.

Modelul A850 (Sec)

Model A850.Modelul A850 (Sec) este prevăzut cu cameră post-combustie, instalată înainte de coşul de fum. Timpul de retenţie este de 0,5 s. Camera secundară (post-combustie) este construită din oţel de cea mai bună calitate şi capitonată cu ciment refractar.

Automatizarea şi controlul electronic al temperaturii sunt disponibile opțional. Este un incinerator ecologic cu multiple utilizări, foarte răspândit în întreaga lume.

În cazul în care în cadrul aplicaţiei unde urmează a fi instalat incineratorul se foloseşte multă apă caldă, recomandăm echiparea incineratorului cu un recuperator de căldură.

Modelul A850 (A/M)

Incineratorul A850 (A/M) este echipat cu o cameră de ardere secundară, ce asigură tratamentul termic al gazelor de ardere. Timpul de retenţie este de 2 secunde, la o temperatură de minim 850°C. Camera secundară este construită din oţel de calitate superioară şi este căptuşită cu ciment refractar.

Incineratorul poate fi utilizat fără avize şi autorizaţii speciale, fiind în conformitate cu directiva europeană nr. 1774/2002. Acesta poate fi livrat împreună cu un adăpost tip container, uşor de racordat la utilităţi. Recuperatorul de căldură este disponibil opţional.

Imagine A850.Caracteristici cheie:
‣ Costuri minime de funcţionare;
‣ Temperaturi de ardere de până la 1300°C;
‣ Complet automatizat și ușor de operat;
‣ Construit din oţel de 5 mm, cu izolație refractară;
‣ Capitonaj refractar, rezistent la 1500°C;
‣ Încărcare verticală - trapă de încărcare mare;
‣ Coş de fum din oţel inoxidabil;
‣ Garanţie 12 luni / 1000 ore de funcţionare în
conformitate cu Normele Europene;
‣ Posibilitate de recuperare căldură;
‣ Ușor de instalat;
‣ Service și asistență tehnică;
‣ Igienic, Ecologic, fără fum sau miros;
‣ Diferite tipuri de combustibil;
‣ Posibilitate de livrare ca unitate mobilă.

 

ACASA
CAPACITATE MICA
Model A60
Model A200
Model A400
Model A600
Model A850
CAPACITATE MARE
Model A1000
Model A1600
Model A2600
Model A4000
Model A8000
INCINERATOARE MOBILE
RECUPERATOR DE CALDURA
UNITATI INCORPORABILE
INCINERATOARE MEDICALE
Model M60
Model 250M
Model P16
Model P25
Model P60
ECHIPAMENTE OPTIONALE
Sistem Automat de Alimentare cu Deseuri
Echipamente de Protectie
Consumabile

Vă Contactăm noi
Pentru consultanță gratuită: