Model A8000 - Incinerator ecologic

Specificatii Tehnice A8000.

Incinerator ecologic A8000.

Incinerator Ecologic.

Incinerator ecologic de capacitate MARE

Incineratoarele INCINER8 posedă cea mai înaltă tehnologie în domeniu, fiind construite folosindu-se materiale de cea mai bună calitate. Detaliile privind forma, aspectul şi funcţionalitatea nu sunt lăsate deoparte. INCINER8 este prezent în România prin unicul distribuitor, compania PAMMALL, membră a grupului de firme AQUA.

Modelul A8000

Modelul A8000 este incineratorul cu capacitatea cea mai mare din gama noastră de produse. Acest model a fost creat în special pentru distrugerea deşeurilor provenite de la municipalităţi dar şi de la ferme şi abatoare de capacitate mare.

Echipamentul este prevăzut cu o cameră principală de ardere cu volum de 7,75 m3 şi încărcare verticală. Trapa de încărcare este modulară, alcătuită din 2 sau 3 segmente.

Incineratorul este echipat standard cu cameră post-combustie, de capacitate mare, cu timp de retenţie de 2 secunde la temperaturi de peste 900°C, pentru a asigura arderea gazelor rezultate. Camera de ardere secundară (postcombustie) este prevăzută cu două arzătoare
induviduale.

Incineratorul este construit în întregime din oţel anodizat de 5 mm şi capitonat cu ciment refractar de 8-10 cm. Capitonajul refractar conferă o izolaţia termică excelentă, reţinând căldura în interior.

Cenuşa rezultată în urma incinerării este colectată într-o casetă şi poate fi eliminată chiar și în timpul procesului de incinerare.Designul interior unic şi capitonajul refractar dens, capabil să suporte temperaturi de până la 1600°C, asigură o eficienţă termică ridicată, precum şi distribuţia uniformă a căldurii.

Incineratorul este echipat cu cinci arzătoare cu emisii scăzute de NOx. Alimentarea cu deşeuri se poate face chiar şi în timpul procesului de incinerare.

Recuperarea și reutilizarea energiei - Schimbător de căldură

INCINER8 a fost dintotdeauna o companie dedicată protecţiei mediului, de aceea am oferit mereu soluţii care să fie prietenoase cu mediul înconjurător. Recuperatorul de căldură are rolul de a prelua şi, mai apoi, de a transforma în apă caldă menajeră şi căldură gazele rezultate în timpul arderii. Utilizarea unui incinerator echipat cu recuperator de căldură face ca timpul necesar amortizării investiţiei să scadă semnificativ, la mai puţin de jumătate.

Acest sistem de recuperare a căldurii va putea înlocui total sau parţial un sistem convenţional de încălzire. Recuperatorul poate fi achiziţionat în acelaşi timp cu incineratorul sau comandat ulterior. Montajul şi punerea în funcţiune pot fi făcute şi pe un echipament deja instalat.

Caracteristici cheie:
‣ Costuri reduse de operare şi de întreținere;
Functionare incinerator A8000.‣ Complet automatizat;
‣ Arzător secundar și preîncălzire;
‣ Temperaturi de incinerare de peste 1300°C;
‣ Construit din oţel de 5 mm şi izolat intergral;
‣ Capitonaj refractar dens, rezistent până la 1600°C;
‣ Încărcare verticală;
‣ Trapă de încărcare de dimensiuni mari;
‣ Trapă pentru evacuarea cenușii;
‣ Coș de fum din inox ca echipare standard;
‣ Arzător secundar ca echipare standard;
‣ Garanţie 12 luni / 1000 ore de funcţionare;
‣ Opțional carcasă de inox;
‣ Cantitate minimă de cenușă rezultată;
‣ Randament de până la 1000 kg/h;
‣ Certificare CE;
‣ Posibilitate de echipare cu recuperator de căldură.

ACASA
CAPACITATE MICA
Model A60
Model A200
Model A400
Model A600
Model A850
CAPACITATE MARE
Model A1000
Model A1600
Model A2600
Model A4000
Model A8000
INCINERATOARE MOBILE
RECUPERATOR DE CALDURA
UNITATI INCORPORABILE
INCINERATOARE MEDICALE
Model M60
Model 250M
Model P16
Model P25
Model P60
ECHIPAMENTE OPTIONALE
Sistem Automat de Alimentare cu Deseuri
Echipamente de Protectie
Consumabile

Vă Contactăm noi
Pentru consultanță gratuită: