Incinerator model A600

 

Model A600.Incineratoare pentru deşeuri de origine animală

Incineratoarele ecologice produse de compania noastră întrunesc cele mai înalte standarde de siguranță în funcționare și beneficiază de tehnologie avansată în conformitate cu normele europene și cele din Romania. În prezent livrăm în 135 de țări, pe 7 continente. INCINER8 este prezent în România prin unicul distribuitor, compania PAMMALL, membră a grupului de firme AQUA.

Asigurăm clienților noștri servicii de înaltă calitate și suport tehnic permanent. Gama noastră de incineratoare acoperă o arie vastă de activități, printre care: creșterea animalelor, procesarea cărnii – abatoare și carmangerii - centre de ecarisaj, HORECA, spitale, lanțuri de magazine.

Modelul A600

Modelul A600 este un incinerator de capacitate medie, cu randament de 50 kg/ora, fiind ușor de utilizat. Camera de ardere are un volum de 540 dm3 și o capacitate de aproximativ 300 kg/sarja. Incineratorul este construit din oțel aluminizat, cu durabilitate crescută. Camera primară este capitonată cu ciment refractar, rezistent la temperaturi de peste 1500°C.

Designul inovator al camerei de ardere asigură o ardere uniformă a deşeurilor, dar şi un tratament termic al gazelor rezultate. Instalarea şi service-ul sunt asigurate de societatea noastră.

Modelul A600.Modelul A600 (Sec)

Modelul A600 (Sec) este echipat cu cameră post-combustie, având timp de reținere a gazelor de 0,5 secunde. Camera post-combustie este construită integral din oțel aluminizat și este, de asemenea, placată în interior cu izolație refractară.

Opţional, incineratorul poate fi dotat cu termostat electronic şi termocuplu.

Modelul A600 (A/M)

Modelul A600(A) este echipat cu cameră secundară de ardere, care asigură o retenţie a gazelor de 2 secunde, la o temperatură de minim 850°C. Având o rată de ardere de sub 50 kg/oră, acest incinerator se supune Directivei 1774/2002 și poate fi utilizat fără nicio autorizare suplimentară. Este echipat cu un singur arzător cu 2 faze, acest lucru reducând
semnificativ consumul de combustibil.

Incineratorul este recomandat fermelor de animale de talie mică și medie, precum și abatoarelor care generează maxim 1 tonă de deșeuri pe zi.

Caracteristici cheie:Incinerator A600.
‣ Costuri minime de funcţionare;
‣ Temperaturi de ardere de până la 1300°C;
‣ Complet automatizat și ușor de operat;
‣ Construit din oţel de 5 mm, cu izolație refractară;
‣ Capitonaj refractar, rezistent la 1500°C;
‣ Încărcare verticală - trapă de încărcare mare;
‣ Coş de fum din oţel inoxidabil;
‣ Garanţie 12 luni / 1000 ore de funcţionare în
conformitate cu Normele Europene;
‣ Posibilitate de recuperare căldură;
‣ Ușor de instalat;
‣ Service și asistență tehnică;
‣ Igienic, Ecologic, fără fum sau miros.

 Specificatii A600.

ACASA
CAPACITATE MICA
Model A60
Model A200
Model A400
Model A600
Model A850
CAPACITATE MARE
Model A1000
Model A1600
Model A2600
Model A4000
Model A8000
INCINERATOARE MOBILE
RECUPERATOR DE CALDURA
UNITATI INCORPORABILE
INCINERATOARE MEDICALE
Model M60
Model 250M
Model P16
Model P25
Model P60
ECHIPAMENTE OPTIONALE
Sistem Automat de Alimentare cu Deseuri
Echipamente de Protectie
Consumabile

Vă Contactăm noi
Pentru consultanță gratuită: