Incinerator model A200

Incineratoare pentru deşeuri de origine animală

Acum, vă punem la dispoziţie gama noastră de produse pe întreg teritoriul Europei şi în întreaga lume, prin intermediul reţelei noastre de dealeri. Produsele noastre sunt în conformitate cu normele europene, atingând cele mai înalte standarde de siguranţă, fiind construite folosind cele mai noi tehnologii.

Modelul A200.INCINER8 este prezent şi în România prin compania PAMMALL, membră a grupului de firme AQUA. Ne mândrim cu produse de cea mai bună calitate, service şi consultanţă de nivel înalt. Suntem în peste 90 de ţări.

Modelul A200

Modelul A200 este incineratorul cu dimensiunile cele mai reduse din gama noastră. Camera de ardere principală are o durabilitate foarte mare şi este fabricată din oţel şi ciment refractar rezistent temperaturi ridicate, care asigură un randament crescut.

Designul unic al camerei principale asigură atât arderea uniformă a deşeurilor, cât şi postcombustia, fumul şi emisiile trecând prin camera de combustie principală înainte de a fi eliberate. Instalarea şi întreţinerea sunt foarte uşor de realizat.

Modelul A200 (Sec)

Modelul A200 (Sec) este echipat cu o cameră secundară de ardere, cu timp de retenţie de 0,5 secunde. Camera secundară este construită din oţel şi capitonată cu ciment refractar, pentru o durabilitate crescută. Aici practic se realizează a treia treaptă de combustie. Acest model, cu designul său atestat, este folosit pentru diverse aplicţii în întreaga lume.

Model A200.Opţional poate fi echipat cu automatizare şi termocuplu.

Modelul A200 (A/M)

Acest model de incinerator este echipat cu o cameră postcombustie, cu timp de retenţie a gazelor de 2 secunde, la o temperatură de minim 850°C. Este ideal pentru incinerarea deşeurilor provenite de la ferme mici, abatoare, carmangerii etc. Incineratorul este în conformitate cu directiva 1774/2002.

Modelul A200 (A)/(M) este diferit, deoarece utilizează un arzător cu două faze, în loc de două arzătoare separate, rezultând astfel un consum scăzut de combustibil. Camera postcombustie este construită din oţel de cea mai bună calitate şi capitonată cu ciment refractar dens.

Incinerator A200.Caracteristici cheie:
‣ Costuri minime de funcţionare şi de mentenanţă;
‣ Temperaturi de ardere de până la 1300°C;
‣ Complet automatizat și ușor de operat;
‣ Construit din oţel de 5 mm, cu izolație refractară;
‣ Capitonaj refractar, rezistent la 1500°C;
‣ Încărcare verticală - trapă de încărcare mare;
‣ Coş de fum din oţel inoxidabil;
‣ Garanţie 12 luni sau 1000 ore de funcţionare în
conformitate cu Normele Europene;
‣ Posibilitate de recuperare căldură;
‣ Ușor de instalat;
‣ Service și asistență tehnică;
‣ Igienic, Ecologic, fără fum sau miros.

Specificatii A200.

 

ACASA
CAPACITATE MICA
Model A60
Model A200
Model A400
Model A600
Model A850
CAPACITATE MARE
Model A1000
Model A1600
Model A2600
Model A4000
Model A8000
INCINERATOARE MOBILE
RECUPERATOR DE CALDURA
UNITATI INCORPORABILE
INCINERATOARE MEDICALE
Model M60
Model 250M
Model P16
Model P25
Model P60
ECHIPAMENTE OPTIONALE
Sistem Automat de Alimentare cu Deseuri
Echipamente de Protectie
Consumabile

Vă Contactăm noi
Pentru consultanță gratuită: