Modelul 250 - Incinerator de Deşeuri Medicale

Noul model 250M este proiectat pentru arderea deşeurilor patologice de tipul IV şi deşeurilor medicale periculoase (stocate în ambalaj special roşu), pansamentelor chirurgicale, dispozitivelor de testare din plastic şi altor deşeuri infecţioase şi contaminate. Dacă plătiţi taxe mari pentru a transporta aceste materiale reziduale la o locaţie de evacuare, acum este momentul să luaţi în considerare alternativa de a incinera deşeurile la locatia producerii lor – „in situ”.
Modelul 250M este proiectat pentru export şi nu necesită operaţiuni de instalare fiind gata de funcţionare: este unitatea ideală pentru clinici/tabele mobile, spiatale de mici dimensiuni, etc.
 
Modelul 250 Medical
  Beneficii
Eliminarea rapidă, completă şi eficientă a deşeurilor
• Cameră primară şi cameră secundară cilindrice cu capitonaj refractar foarte robust ( 1550oC);
• Capacitate de 250 kg per şarjă încărcată;
• Rezervor de combustibil integrat de 300 l;
• Temperaturi în camera primară de peste 1000oC şi în camera secundară de peste 900oC, cu un timp de retenţie a gazelor de 2 secunde.
Timp minim de instalare şi de punere în funcţiune
• Asamblat din fabrică, nu sunt necesare operaţiuni de instalare. Unitatea se conecteaza la sursa de alimentare cu electricitate şi este gata de funcţionare;
• Sunt disponibile dispozitive de monitorizare, de înregistrare, şi alte accesorii.
Funcţionare simplă şi sigură
• Sistemul de control automat permite configurarea de perioade de ardere presetate şi oprirea automată;
• Monitorizarea temperaturii ca dotare standard
• Funcţionare temporizată a ventilatorului de siguranţă.
Consum redus de energie
• Dispozitivele programabile de control digital al temperaturii menţin temperatura, asigurând o combustie completă şi economisirea de combustibil;
• Arzătorul secundar cu sistem de control cu modulare activată de temperatură asigură o preîncălzire rapidă şi susţine performanţa la temperaturi ridicate, cu un consum redus de energie.
Rată de încărcare
Până la 250 kg per şarjă încărcată de deşeuri patologice de tipul IV sau alte deseuri medicale periculoase, considerând 0,6 kw energia necesara distrugerii unui kg de deşeuri. Rată de ardere de aproximativ 50 kg/oră.
  Incinerarea  „ in situ”  este o metodă riguroasă, rapidă şi economică de a elimina deşeurile. Sistemul de incinerare 250M de la Inciner8 distruge toţi agenţii patogeni. Modelele noastre variate sunt proiectate pentru a respecta cu stricteţe regulamentele privind emisiile în aer, fără a elibera fum sau mirosuri dăunătoare. Modelul 250M asigură o retenţie a gazelor de 2,0 secunde pentru emisiile din camera de ardere secundară.
Deşeurile sunt transformate în cenuşă sterilă având o greutate de aproximativ 3 % din greutatea initială, pre-incinerare. 
  Deţinem stocuri mari de incineratoare pentru a le putea livra imediat în întreaga lume 

ACASA
CAPACITATE MICA
Model A60
Model A200
Model A400
Model A600
Model A850
CAPACITATE MARE
Model A1000
Model A1600
Model A2600
Model A4000
Model A8000
INCINERATOARE MOBILE
RECUPERATOR DE CALDURA
UNITATI INCORPORABILE
INCINERATOARE MEDICALE
Model M60
Model 250M
Model P16
Model P25
Model P60
ECHIPAMENTE OPTIONALE
Sistem Automat de Alimentare cu Deseuri
Echipamente de Protectie
Consumabile

Vă Contactăm noi
Pentru consultanță gratuită: