De Ce Noi

Compania PAMMALL, membră a grupului AQUA, este unicul reprezentant INCINER8 în România.

INCINER8 este producătorul de incineratoare numărul unu în lume, cu o arie de vânzare în peste 135 de tari. Urmărim în permanență să ne îmbunătățim mijloacele tehnologice, aliniindu-ne cu cerințele de mediu și cele ale clienților noștri. Toate incineratoarele produse de noi prezintă standarde înalte de durabilitate, calitate și siguranță în operare.

Recuperarea investiției se face imediat.

Ne mândrim cu cea mai nouă tehnologie în domeniul incinerării, remarcându-ne prin folosirea de materiale de calitate superioară, rigurozitate în execuție, precum și servicii de de înaltă calitate. De asemena, oferim clienților noștri soluții de finanțare sau asistență pentru obținerea de fonduri europene.

Incineratoarele noastre sunt disponibile cu capacități de la 50 până la 5500 kg per șarjă. Pe lângă performanțele excepționale, echipamentele noastre mai au următoarele caracteristici: sunt ușor de utilizat, compacte, au un design inovator, încărcarea se face vertical și, mai ales, prezintă un consum redus de combustibil.

Toate incineratoarele pot fi personalizate în funcție de necesitățile fiecărui client. Acestea pot fi echipate cu sistem de recuperare a căldurii, cu sisteme automate pentru încărcarea și deschiderea trapei, pot fi amplasate pe platforme mobile sau incorporate în containere, cu autonomie 100%. Instalarea, punerea în funcțiune și instruirea personalului operator se va face gratuit de către societatea noastră.

ACASA
CAPACITATE MICA
Model A60
Model A200
Model A400
Model A600
Model A850
CAPACITATE MARE
Model A1000
Model A1600
Model A2600
Model A4000
Model A8000
INCINERATOARE MOBILE
RECUPERATOR DE CALDURA
UNITATI INCORPORABILE
INCINERATOARE MEDICALE
Model M60
Model 250M
Model P16
Model P25
Model P60
ECHIPAMENTE OPTIONALE
Sistem Automat de Alimentare cu Deseuri
Echipamente de Protectie
Consumabile

Vă Contactăm noi
Pentru consultanță gratuită: